RESSAMLARLA SANAT PROJESİ

Okulumuz Okul Öncesi Öğretmeni Gülden YILMAZTÜRK  ve öğrencileri Avrupa ortaklı “Ressamlarla Sanat” isimli eTwinning projesine katılmışlardır. Proje kapsamında, öğrencilerin yerli ve yabancı ünlü ressamların tanınması, sanatın evrensel bir değer olduğunun farkına varılması, sanat yoluyla kendini ifade edebilmelerini sağlamak, sanatsal bakış açısı geliştirmek ve yaratıcılıklarını ortaya çıkarmalarını sağlamak, farklı sanat eserlerinin incelemesi ve eserler hakkında fikir belirtebilmesi, öğrencilere görsel okur-yazarlık sağlamak hedeflenmektedir. Proje süresince her ay yeni bir ressam ve eserleri tanıtılmıştır. Toplam 7 adet ressam tanıtımı yapılmıştır. Projede 8 Türkiye’ den, 8 Yunanistan’ dan, 1 Hırvatistan’ dan ve 1 Romanya’ dan ortak vardır. Proje çocukların eserlerinden oluşan bir sanal sergi ile sonlandırılacaktır.

07.05.2024 15

07-05-202407-05-202407-05-2024