OZANLAR ANAOKULU

Vizyon: Çocukları inceleme, araştırma ve düşünmeye yönelten; kendilerini ifade edebilen, aynı zamanda başkalarının duygu ve düşüncelerine de değer veren bir ortam içerisinde; aile ve insan sevgisini benimseyen; Atatürk İlke ve İnkılaplarına, milli ve manevi değerlere bağlı; ilkeli-çağdaş düşünebilen çocuklar yetiştirmektir.

Misyon: Çocuğun öğrenme sürecine aktif katılımını sağlayarak; açık fikirli, araştıran, sorgulayan, çevreye duyarlı ve yaratıcı düşünen çocuklar yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: Sabahçı Grup: 08.00-13.00 Öğlenci Grup: 13.10-18.10
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0 (264) 272 55 15

WEB - https://ozanlaranaokulu.meb.k12.tr

Adres - Ozanlar Mah. Manolya Sok. No.15 Adapazarı/SAKARYA

Öğretim Şekli :İkili Eğitim

Yerleşim Yeri - Okulumuz, Adapazarı ilçe merkezinde yer alan Ozanlar Mahallesi´ nde bulunmaktadır.

Adres - Ozanlar Mah. Manolya Sok. No.15 Adapazarı/SAKARYA

Ulaşım İlçe merkezinden hareket eden taksi dolmuş, minibüs ya da belediye halk otobüsleri ile ulaşım sağlanabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Adapazarı ilçe merkezine, 2,5 km. uzaklıktadır.